marime text:

Lectia violentei. Profesoara filmata in timp ce MATURA PE JOS cu un elev! VEZI VIDEO!

O profesoara din Statele Unite a fost concediata, dupa ce a fost filmata in timp ce lovea violent un elev, sub privirile colegilor acestuia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sherri Davis, profesoara de Stiinte la o scoala din Houston, l-a incoltit pur si simplu pe unul dintre elevii ei, Isaiah Johnson, iar apoi a maturat la propriu cu el pe jos. Copilul a fost lovit apoi cu salbaticie de cadrul didactic.

Initial, colegii baiatului au crezut ca profesoara glumeste, pedepsindu-l astfel pe Isaiah pentru ca ar fi necajit o eleva. Numai ca atunci cand au realizat ca bataia este cat se poate de reala, hohotele de ras au incetat brusc.

"Poate ca a fost obraznic, dar nu merita asa ceva", spune elevul care a filmat imaginile cu telefonul mobil, despre ce a patit colegul lui.

Dupa ce a aflat de incident, conducerea scolii a suspendat-o pe profesoara implicata, insa aceasta a fost concediata, dupa ce directiunea a vazut imaginile.

Mama baiatului agresat, care s-a declarat ingrozita de ce a patit copilul ei, a depus plangere penala impotriva cadrului didactic.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu