marime text:

Lectia de geometrie de astazi: Care e cel mai bun unghi din care sa-l impusti pe Obama

Un profesor de matematica din Statele Unite a intrat in atentia Secret Service, dupa ce a adus in discutie asasinarea ipotetica a presedintelui american Barack Obama, pentru a-si ajuta elevii sa inteleaga utilizarea unghiurilor.
Lectia de geometrie de astazi: Care e cel mai bun unghi din care sa-l impusti pe Obama

Elevii au marturisit ca dascalul le-a dat un exemplu privind cel mai bun unghi din care un asasin ar trebui sa-l impuste pe Barrack Obama, pentru a avea sanse maxime de reusita, explicand cu aceasta ocazie si paralelismul.

"Vorbea despre unghiuri si ne-a spus 'Daca esti in aceasta cladire, ar trebui sa folosesti acest unghi pentru a-l impusca pe presedinte", a povestit unul dintre elevi.

Metodele neconventionale ale cadrului didactic au ajuns si la urechile serviciilor secrete americane, care l-au interogat pe profesorul de matematica, insa nu au formulat nicio acuzatie la adresa lui. "Nu am identificat nicio amenintare reala", a precizat purtatorul de cuvant al institutiei.

Reprezentantii scolii la care preda inventivul profesor au anuntat ca acesta a fost trimis in concediu: "Cand va reveni, o sa avem o lunga discutie cu el, despre ce este adecvat si ce nu. Exemplul lui a fost extrem de neinspirat si si-a ales prost cuvintele".

Barrack Obama
primeste de aproape patru ori mai multe amenintari cu moartea decat orice alt presedinte american.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu