marime text:

L-a prins pe cel care i-a furat laptopul, cu ajutorul tehnologiei, nu al politistilor!

Mai rar asa deznodamant, in cazul unei spargeri! Un hoz din California, care a furat un laptop, a fost atent supravegheat de pagubit. Dupa ce a vazut ca a fost jefuit, omul a apelat la ajutorul tehnologiei si nu la cel al politistilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Gratie unui program de supraveghere, instalat pe laptop, a primit, la cerere, sute de fotografii cu talharul, care habar nu avea ca este urmarit.

Cand s-a intors acasa si si-a gasit apartamentul intors pe dos, Joshua s-a gandit ca nu avea sa-si mai recupereze vreodata bunurile. Si-a dat seama insa ca era cu un pas inaintea talharului, deoarece laptopul lui venise la pachet cu o aplicatie de securitate. Mai exact, o camera video, care, la cerere, se activeaza automat si realizeaza fotografii atat cu ecranul monitorului, cat si cu persoana care il foloseste.

Zile la rand, pagubitul a primit tot felul de fotografii cu hotul. Fie era la volan, fie in pat, tolanit pe canapea. In total, peste 500 de poze!

Inarmat cu aceste dovezi, barbatul a mers la politie. Insa, intr-un oras cu o rata crescuta a criminalitatii, asa cum este Oakland, un computer furat nu e niciodata o prioritate. Asa ca Joshua a creat un blog si a cerut ajutorul internautilor.

Iar strategia lui a dat roade. Agentilor nu le-a luat prea mult timp sa-l localizeze pe vinovat - un tanar de 27 de ani, sofer de limuzina. Individul le-a marturisit politistilor ca a primit laptopul cadou, de la un apropiat. Chiar si asa, el a fost arestat pentru ca si-a insusit cu buna stiinta un lucru furat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu