marime text:

Jurnalisti BBC, arestati si batuti in Libia. Au crezut ca vor fi executati!

Jurnalistii straini continua sa fie tinte in Libia. Trei corespondenti ai BBC au fost arestati si batuti de soldati si politisti libieni. Mai mult, agresorii i-au supus unui simulacru de executie, inainte de a-i elibera.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jurnalistii au fost arestati de oameni ai lui Ghaddafi, in timp ce incercau sa se apropie de Zawiya. Au fost batuti si aliniati cu fata la perete, ca pentru o executie.

Cei trei au fost eliberati dupa 21 de ore, dupa ce au trecut mai intai pe la sediul serviciilor de informatii de la Tripoli.

Intre timp, Ghaddafi si-a continuat campania de presa. Nu mai neaga violentele din primele zile ale revoltei, dar are o explicatie originala pentru ele: "Cand politia si armata au fost atacate, membri al-Qaida au filmat cu telefoanele mobile si au distribuit imagile presei straine. Atunci nu erau multi corespondenti straini in Libia, asa ca al-Qaida a exploatat situatia. Al-Qaida voia sa para ca armata libiana trage in demonstranti pasnici".

Fara sa fie preocupat de coerenta, liderul libian a aruncat vina pentru ceea ce se intampla in Libia ba pe reteaua terorista, ba pe Occident.

Intre timp, nu e exclus ca Ghaddafi sa caute mediatori. El a trimis ieri la Cairo un general, cu un mesaj pentru armata egipteana, insa alte detalii nu se cunosc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu