marime text:

Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost arestat pentru viol! Este sau nu o inscenare?

Dupa ce si-a negociat cu grija predarea, fondatorul Wikileaks s-a prezentat marti la o sectie de politie din Londra. Julian Assange a fost arestat imediat, in baza unui mandat european emis de Suedia, care vrea sa-l extradeze si sa-l judece pentru un presupus caz de viol.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jurnalistii s-au inghesuit in fata tribunalului din Londra unde a fost adus omul care a iscat o furtuna diplomatica mondiala.

Jullian Assange trebuie sa raspunda pentru un presupus caz de abuz sexual asupra a doua femei. Faptele s-ar fi petrecut in august, in Suedia. Australianul de 39 de ani neaga insa totul, iar avocatii spun ca a incercat de mai multe ori sa-si apere reputatia.

Fara indoiala, Assange mai are "asi in maneca". Avocatii se bat sa impiedice extradarea lui la Stockholm. Suspecteaza o complicitate a suedezilor cu Washingtonul, vizand, in final, aducerea lui Asange in fata tribunalelor americane, pentru divulgarea de secrete militare si diplomatice pe Wikileaks.

Martii, de exemplu, lumea a aflat despre un plan secret Statele Unite - NATO, de protectie a tarilor baltice impotriva Rusiei. Moscova si-a declarat "perplexitatea".

Anterior, Wikileaks publicase telegrame secrete care desenau o harta a unor obiective vitale pentru securitatea americana si sanatatea publica.

Cu alte cuvinte, daca teroristii lui Ossama ben Laden n-aveau o lista de obiective spre care sa-si indrepte atacurile, gasesc acum una pe Internet.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu