marime text:

Judecator ucis centrul Moscovei! Trimisese la inchisoare autorii unor crime rasiste, dar si politisti corupti

Seria asasinatelor rasunatoare continua la Moscova. Dupa mai multi bancheri si jurnalisti, a venit randul unui judecator celebru sa fie impuscat, chiar in cladirea in care locuia, in centrul capitalei. Magistratul trimisese dupa gratii mai multi ultranationalisti pentru crime rasiste, dar judecase si cazuri de mare coruptie sau terorism.
Judecator ucis centrul Moscovei! Trimisese la inchisoare autorii unor crime rasiste, dar si politisti corupti

Judecatorul Eduard Ciuvashov a fost impuscat in piept si in cap, la etajul al doilea al cladirii in care locuia. A murit pe loc, iar cel care a apasat pe tragaci a avut timp sa fuga, inainte de sosirea politiei.

Ipoteza unei razbunari legate de activitatea sa profesionala este principala pista pe care merg anchetatorii. Judecatorul era cunoscut in special pentru condamnarea membrilor unei grupari neo-naziste, numita "Lupii albi". Ciuvashov i-a gasit vinovati pentru mai multe crime rasiste si le-a dat ani grei de inchisoare.

El condamnase insa si cativa oficiali din politie, pentru coruptie, iar in prezent se ocupa de un caz de terorism.

"Avem motive sa credem ca exista mai multe versiuni posibile si facem toate eforturile, impreuna cu politia din Moscova, sa le investigam", a declarat Piotr Titov, seful Comisiei de Investigatii din Moscova.

Totusi, judecatorul nu primise amenintari decat voalat, pe site-urile nationaliste, unde era descris drept un pericol la adresa poporului rus.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu