marime text:

Japonia, zguduita de un nou cutremur, la exact o luna de la seismul care a facut 27.000 de morti!

La exact o luna de la cel mai grav cataclism natural din istoria Japoniei, coasta de nord-est a tarii a fost iarasi zguduita luni de un seism cu magnitudinea 7,1 pe scara Richter.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Epicentrul seismului a fost localizat pe uscat, la o adancime de numai10  kilometri, in sudul prefecturii Fukushima, deja devastata de cutremurul de luna trecuta. Operatorul centralei nucleare Fukushima a ordonat imediat muncitorilor sa evacueze unitatea.

Efectele au fost resimtite sever si in capitala Tokio, situata la 170 de kilometri distanta. Autoritatile au emis chiar si o alerta de tsunami, care a fost insa anulata dupa mai putin de o ora.

Chiar luni dimineata, japonezii au tinut un moment de reculegere in memoria celor peste 27.000 de victime ale seismului din 11 martie. Atunci, seismul cu magnitudinea 9 si valul tsunami care a urmat au provocat pagube de peste 200 de miliarde de dolari, spun estimari inca neoficiale.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu