marime text:

Jaf ca-n filme in Brazilia! Au intrat cu duba in banca dupa bancomat/ VEZI VIDEO

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-o banca din Sao Paolo, in momentul unui jaf de proportii, au fost facute publice de politia braziliana. Mai mult de zece indivizi mascati si inarmati pana in dinti au intrat in forta in banca si au lasat prapad in urma lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Filmul jafului este mai spectaculos decat orice productie hollywoodiana. Talharii intra in banca pe timpul noptii, distrug mobilierul si smulg de-a dreptul un bancomat turnat in padoseala.
 
Este apoi tarat pana la iesire. Usile de la intrarea in banca sunt distruse pentru a permite accesul unei dube in care este urcat bancomatul.
 
Politia a facut publice aceste imagini dupa ce autorii acestui jaf au fost identificati si arestati. Operatiunea de capturare a acestora a fost una periculoasa. Talharii au ripostat, au fost schimburi de focuri de arma. Bancomatul a fost gasit in una din locuintele talharilor. Nu s-a spus daca si banii au fost recuperati. Conform unor surse, in bancomat s-ar si aflat aproximativ 250.000 de dolari

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu