marime text:

Iubiti infideli UCISI cu pietre intr-o executie publica! VIDEO SOCANT

Anul 2010 a produs multe imagini absolut infioratoare din zona Orientului Mijlociu, unde lapidarile sunt in continuare folosite ca forma de justitie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In tari precum Afghanistan, pedeapsa pentru infidelitate conjugala este moartea prin lapidare. Talibanii sunt cei care executa astfel de pedepse, asa cum se poate vedea si in aceste noi imagini socante aparute pe internet si care arata o executie ce a avut loc in luna August. Cei doi condamnati sunt o tanara, in varsta de 23 ani, deja logodita, si un barbat insurat, de 28 de ani

2010 a fost un an greu pentru Drepturile Omului. O femeie din Pakistan a fost executata intr-un mod similar, in aceeasi tara in care o crestina a fost condamnata la moarte pentru presupuse jigniri aduse profetului Mohammed.

Presiunile internationale au dus totusi la suspendarea sentintei data unei femei infidele din Iran, pe care chiar autoritatile tarii se pregateau sa o execute!

Vezi aici pas cu pas cum decurge o lapidare si care sunt procedurile implicate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu