marime text:

Italian banuit ca a omorat cu ARBALETA o dama de companie din Romania, arestat

Autoritatile italiene au arestat un barbat suspectat de uciderea unor dame de companie, inclusiv a unei romance de 24 de ani, omorata cu o lovitura de arbaleta si al carei cadavru a fost descoperit zilele trecute pe baza marturiei suspectului, informeaza pagina online a agentiei ANSA.
Italian banuit ca a omorat cu ARBALETA o dama de companie din Romania, arestat

Ramon Berloso, un italian in varsta de 35 de ani, a fost arestat marti la Padova, el dezvaluindu-le anchetatorilor locurile unde a ingropat cadavrele a doua dame de companie. Ancheta in acest caz a fost declansata pe 26 mai, cand familia romancei Diana Alexiu, in varsta de 24 de ani, anuntase disparitia acesteia.

Pe 29 iunie, politia italiana descoperise masina damei de companie romance, iar suspectul a fost depistat dupa verificarea agendei fostelor convorbiri telefonice ale acesteia.

Berloso este suspectat si in cazul disparitiei unei alte dame de companie, Ileana Vecchiato, in varsta de 28 de ani. Tanara era data disparuta din martie.

Pe baza marturiilor suspectului, cadavrele celor doua femei au fost descoperite ingropate in localitatea Tapogliano di Campolongo al Torre (regiunea Friuli-Venetia Giulia, nord-est).

Potrivit anchetatorilor, tinerele au fost batute, omorate cu cate o lovitura de arbaleta si ingropate dezbracate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu