marime text:

Iranul a trimis soldati in Siria, ca sa descurajeze protestele, cu varsare de sange!

Motive de ingrijorare dinspre Siria. Regimul presedintelui Bashar al Assad supravietuieste cu ajutorul Iranului, sustin reprezentanti ai opozitiei, citati de presa americana.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Astfel, Iranul ar fi trimis 10.000 de soldati din Garda Republicana, care ar avea misiunea sa descurajeze protestele chiar cu varsare de sange.

Potrivit Partidului Sirian al Reformei, Iranul ar fi trimis in Siria 10.000 de soldati din Garda Revolutionara, adica trupe de elita care si-ar fi stabilit cartierul general chiar la Homs. Opozitia face afirmatii si mai transante: "Siria a devenit cea de-a 32-a provincie a Iranului", a declarat purtatorul de cuvant al Partidului Reformei, Farid Ghadry.

Garda Republicana Iraniana ar fi jucat un rol cheie si in reprimarea protestelor de la Deera, de zilele trecute, unde ar fi fost impuscati mortal 30 de civili, tocmai pentru descurajarea altor manifestatii.

Cu sau fara ajutor strain pentru Bashar al Assad, oamenii infrunta frica.  

Si, mai presus de toate, sirienii s-au saturat de saracie. Rata somajului, care afecteaza in special tinerii, a atins 22 la suta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu