marime text:

Ioana Visan, "romanca lui Berlusconi": "Relatia mea cu premeierul este una de amicitie"

Cea supranumita "romanca lui Berlusconi" iese la rampa, exasperata ca numele ei a fost tarat in uriasul scandal de natura sexuala in care este implicat premierul Italiei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ioana Visan sustine intr-un interviu acordat unei echipe PROTV, pentru emisiunea Happy Hour, ca relatia sa cu premierul este una de "amicitie" si ca generozitatea iesita din comun a acestuia nu ascunde nimic murdar.

De la Milano, Ioana Visan tine sa puna lucrurile la punct. Romanca de 23 de ani recunoaste ca l-a cunoscut pe premierul Berlusconi, dar insista ca relatia lor nu are nicio legatura cu ce s-a scris in presa.

Romanca, despre care italienii sustin ca ar fi fost o "obisnuita" a petrecerilor deocheate organizate la resedinta premierului, spune ca, de fapt, ar fi vorba de serate cat se poate de inocente.

Procurorii italieni cred ca, la fel ca alte femei, Ioana Visan a primit bani sau a fost lasata sa stea in apartament fara a plati chirie in schimbul favorurilor intime. Romanca sustine ca-si plateste singura chiria din banii castigati ca fotomodel.

In ultimele zile tanara a fost citata ca martor in ancheta deschisa de procuratura.

Din interceptarile telefonice ale procurorilor - scrie Corriere della Sera - rezulta ca Ioana Visan, impreuna cu o alta romanca, ar fi participat ca dame de companie la o petrecere data de premierul italian, in seara zilei de 25 august, anul trecut. Si in plus, ar fi mers deseori la resedinta lui Berlusconi din Arcore, la 20 de kilometri de Milano.

Pe de alta parte, o noua minora a aparut in scandalul de prostitutie in care este implicat premierulu italian. Iris Berardi s-ar fi aflat de cel putin doua ori la celebrele petreceri date de Berlusconi la vilele sale din Sardinia si Milano.

Cand a fost invitata prima oara, in noiembrie 2009, nu implinise inca 18 ani. Legea italiana nu incrimineaza folosirea serviciilor unor prostituate, insa minorele din aceasta poveste ii fac pe anchetatori sa vorbeasca despre infractiuni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu