marime text:

INEXPLICABIL! L-a omorat pe doctorul care i-a salvat viata!

Un caz aparent imposibil au de inchis politistii din Florida, Statele Unite, care trebuie sa stabileasca de ce un renumit chirurg a fost ucis de un fost pacient, caruia ii salvase viata cu un dublu transplant de organe.
INEXPLICABIL! L-a omorat pe doctorul care i-a salvat viata!

Doctorul Dmitriy Nikitin (41 de ani) a fost impuscat mortal, in timp ce se indrepta spre masina sa, dupa terminarea turei la spitalul din Orlando unde lucra. Atacatorul, Nelson Flecha, a avut o scurta discutie cu medicul, inainte sa scoata un pistol si sa-l impuste de mai multe ori. S-a sinucis apoi, intr-un alt nivel al aceleiasi parcari.

Atat crima, cat si sinuciderea au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Politistii au aflat cu stupoare ca Flecha suferise un transplant de ficat si unul de rinichi, in urma cu un an. Medicul care i-a salvat practic viata a fost chiar cel pe care l-a omorat.

Una din ipotezele pe care merg anchetatorii este ca ucigasul ar fi putut suferi complicatii, in urma operatiei. Chiar daca acest lucru se adevereste, exista multe intrebari ramase fara raspuns. De aceea, politistii vor studia fisa medicala lui Nelson Flecha si vor incerca sa afle mai multe despre relatia pe care acesta o avea cu medicul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu