marime text:

INCREDIBIL - un cocos de lupta si-a UCIS stapanul pentru ca l-a pus sa se bata!

Politia indiana cauta cu disperare un cocos de lupta ce s-a razbunat mortal pe stapanul sau care il forta sa intre in ring.
INCREDIBIL - un cocos de lupta si-a UCIS stapanul pentru ca l-a pus sa se bata!

Pasarea l-a atacat pe stapanul Singrai Soren si i-a taiat gatul chiar cu lamele de ras pe care proprietarul i le atasase la picioare ca arme pentru lupta.

Localnicii din Mohanpur, Bengal au fost avertizati sa nu se apropie de ceea ce politia a descris "un cocos necunoscut cu pene rosii si negre".

Unul dintre prietenii mortului spune: "Cocosul a incercat in repetate randuri sa iasa din ring, dar Soren l-a tot impins inapoi. Asta l-a suparat pe cocos, iar acesta l-a atacat pe Soren".

Cocosi primesc de obicei o pauza de macar o ora inainte de urmatoarea lupta, explica el. "Cei mai multi se multumesc cu cele 28 de lire primite pe meci si cu dreptul de a manca adversarul. Soren a vrut sa-l bage inapoi dupa doar cateva minute si asta l-a enervat pe cocos".

Politistii cauta pasarea pentru a recupera lamele de ras cu care a fost ucis antrenorul. Sansele sunt mici, cocosul ce a castigat patru lupte este probabil tinut de un alt antrenor si pregatit sa fie bagat inapoi in ring.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu