marime text:

INCREDIBIL! S-a trezit in sicriu, cu doar cateva ore inainte sa fie INGROPATA DE VIE!

Caz uluitor in Brazilia, unde o femeie declarata decedata si-a revenit la viata, chiar in timp ce angajatii unei firme de pompe funebre o pregateau pentru inmormantare. In varsta de 88 de ani, femeia fusese declarata moarta de medici, care trecusera la cauza decesului "hipertensiune si obturarea arterelor".
INCREDIBIL! S-a trezit in sicriu, cu doar cateva ore inainte sa fie INGROPATA DE VIE!

Maria das Dores a fost dusa la acelasi spital unde i-a fost completat certificatul de deces, chiar in Ajunul Craciunului.

"Nu avea semne vitale, in momentul in care am declarat-o moarta", se apara medicii care s-au ocupat de octogenara. Din fericire pentru ea, un angajat al firmei de pompe funebre care ocupa de inmormantarea batranei a observat ca aceasta respira si chiar se misca. Dupa ce si-a revenit din soc, omul a cerut ajutorul doctorilor.

Pensionara sufera de hipertensiune, boli vasculare, Alzheimer si cu o luna in urma, i-a fost amputata o parte din piciorul drept.

In timp ce politia a inceput o ancheta, familia femeii a anuntat ca va da in judecata spitalul care a declarat-o moarta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu