marime text:

Incredibil! Femeia condamnata la moarte pentru adulter va primi si 99 de lovituri de bici!

Iranianca Sakineh Mohammadi Ashtiani, acuzata de adulter si amenintata cu executarea prin lapidare, a fost condamnata la 99 de lovituri de bici suplimentare, anunta fiul ei, citat de AFP.
Incredibil! Femeia condamnata la moarte pentru adulter va primi si 99 de lovituri de bici!

Jurnalistul franco-iranian Armin Arefi a discutat prin telefon cu fiul iraniencei de 43 de ani, Sajjad Mohammadi Ashtiani. Acesta a declarat ca mama sa a fost condamnata la 99 de lovituri de bici dupa aparitia unei fotografii a acesteia intr-o publicatie britanica.

Potrivit fiului, iranianca a fost condamnata la 99 de lovituri de bici pentru "raspandirea imoralitatii si indecentei".

"Avocatul mamei mele, Houtan Kian, a aflat de condamnare de la colegi de detentie care tocmai au fost eliberati", explica Mohammadi Ashtiani. "A luat legatura cu judecatorul închisorii, care a confirmat pedeapsa", precizeaza tanarul.

Ziarul britanic The Times a publicat pe 28 august imaginea unei femei fara val islamic, precizand ca este Sakineh Ashtiani. Se pare însa ca fotografia este a unei activiste politice iraniene care traieste în Suedia. "Aceasta fotografie nu este a mamei mele", declara Sajjad Mohammadi Ashtiani.

Condamnarea la moarte prin lapidare a iraniencei a starnit ample proteste internationale, astfel ca sentinta privind modul de executare a fost intr-un final suspendata. "Dar suspendata nu înseamna si anulata", subliniaza fiul iraniencei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu