marime text:

Incredibil! A ucis brutal doua persoane pentru a razbuna moartea cainelui sau

O instanta de judecata din Japonia l-a condamnat la moarte pe un barbat care a ucis in mod brutal un fost vice-ministru si pe sotia acestuia, pentru a-si razbuna cainele eutanasiat de autoritati cu decenii in urma, relateaza NST.
Incredibil! A ucis brutal doua persoane pentru a razbuna moartea cainelui sau
Curtea a pronuntat marti sentinta pentru Takeshi Koizumi, de 48 de ani, dupa ce a respins argumentele avocatului. Acesta a sustinut ca barbatul nu a avut discernamant in momentul in care a ucis cele doua persoane, a spus un oficial de la Tribunalul din Districtul Saitama, din nordul orasului Tokyo.

Curtea a stabilit ca Takeshi Koizumi a premeditat uciderea lui Takehiko Yamaguchi, fost vice-ministru al sanatatii, care avea 66 de ani si a sotiei acestuia, Michiko, de 61 de ani, pe 17 noiembrie 2008, in timp ce acestia dormeau in casa lor din Saitama.

In ziua urmatoare, el a atacat-o pe sotia altui fost vice-ministru al sanatatii.

Japonia, care are una dintre cele mai scazute rate ale criminalitatii din lume, a fost socata de aceste atacuri, mai ales dupa ce Koizumi a spus motivul: a vrut sa se razbune pentru ca Chiro, cainele sau, a fost eutanasiat de autoritati acum mai bine de 30 de ani.

Ca si acum, in Japonia anilor ’70 cainii erau uneori eutanasiati de catre municipalitati pentru a tine sub control boli cum ar fi rabia. Koizumi, care era elev de liceu atunci cand i-a fost ridicat cainele, i-a invinuit pe oficialii din Ministerul Sanatatii pentru pierderea lui.

Judecatorul Yoshihisa Denda a spus ca faptele barbatului au fost deliberate si foarte brutale si dragostea pentru un caine, oricat de mare ar fi ea, nu le pot justifica.

Dupa dubla crima, intr-o scrisoare trimisa tatalui sau, Koizumi a scris: “Biroul de sanatate publica a ucis cainele familiei noastre pe 5 aprilie 1974. Am razbunat moartea lui”.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu