marime text:

"INCHISOAREA E PREA BUNA PENTRU EI". Au violat si torturat un copil de 3 ani, ore intregi!

Un baietel de 3 ani se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost vandut de bona sa, unor barbati care l-au violat si l-au torturat.
INCHISOAREA E PREA BUNA PENTRU EI . Au violat si torturat un copil de 3 ani, ore intregi!

Cazul socant s-a petrecut in statul american Oklahoma, iar politistii de acolo spun ca bietul copil a fost fortat sa bea clor si bucati din craniu i-au fost pur si simplu smulse in timpul agresiunii. El a suferit arsuri chimice pe fata, ochi si gat si a fost spanzurat de tavan cu o zgarda de caine.

Cea care l-a dat pe mana celor doi monstri este chiar bona baiatului, Jennifer Chapman (43 de ani, foto stanga) care a primit in schimbul lui metamfetamina. Barbatii l-au violat si torturat pe micut ore intregi, inainte sa-l aduca inapoi la motelul de unde l-au luat.

Si mai ingrozitor este ca desi a vazut starea in care se afla copilul, mama lui, Leana Lauck (31 de ani, foto dreapta) nici macar nu l-a dus la spital, ci a preferat sa se drogheze, impreuna cu bona.

Potrivit oamenilor legii, baiatul a suferit cumplit timp de 18 ore, inainte sa ajunga la spital. Atat mama lui, cat si bona sunt cercetate pentru neglijenta. Cei doi barbati care l-au lasat pe copil in agonie nu au fost inca prinsi.

"Ar putea sa moara si a patit lucruri care il vor urmari toata viata, daca supravietuieste. Sunt revoltat. Cred ca inchisoarea ar fi prea buna pentru ei. E cel mai rau lucru pe care il poti face unui copil", a declarat un membru al familiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu