marime text:

Inchisoare pentru romanul care a fortat o virgina de 18 ani sa se prostitueze in Anglia!

Un barbat din Romania care a violat o tanara de 18 ani, iar apoi a obligat-o sa se prostitueze a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de un tribunal din Londra.
Inchisoare pentru romanul care a fortat o virgina de 18 ani sa se prostitueze in Anglia!

Cezar Murariu, in varsta de 28 de ani, a cunoscut-o pe Natalia vara trecuta, in nordul Romaniei si i-a promis ca-i va gasi de lucru in Londra, scriu jurnalistii de la times-series.co.uk.

Lucrurile s-au schimbat insa radical, odata cu sosirea in capitala Angliei. Fata, care era virgina la acea vreme, a fost violata de Murariu, care a dus-o apoi intr-un apartament si a fortat-o sa-si vanda trupul. Acolo, Natalia a intretinut relatii sexuale chiar si cu cinci barbati pe zi, care plateau aproximativ 50 de euro pentru o partida de amor.

Desi barbatul a amenintat-o ca va spune familiei ei ca lucreaza de bunavoie ca prostituata, tanara a reusit sa trimita rudelor din tara un SMS, cerandu-le ajutorul.

Politistii britanici au reusit s-o salveze pe Natalia, iar Cezar Murariu a fost condamnat la 10 ani de detentie, pentru viol si proxenetism.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu