marime text:

Inca putin si le pica in brate! Un hot a cazut din tavan, in timp ce politistii il cautau!

O poveste halucinanta vine din Oklahoma, Statele Unite. O femeie s-a trezit cu un hot cazand din tavanul sufrageriei ei, in timp ce tocmai discuta cu politistii. Si ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, a aflat ca ii fusese si complice, fara sa stie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Totul a inceput cu furtul unui televizor dintr-un camion de marfa. Soferul a apucat sa vada numarul masinii cu care hotul si-a luat talpasita. A sunat la politie, iar investigatia i-a condus pe oamenii legii la cladirea in care locuia hotul. Nu l-au gasit acasa, dar tocmai discutau cu o vecina, cand lucrurile au luat-o razna.

 "Ventilatorul a inceput sa se clatine rau de tot si apoi din tavan a aparut un picior", povesteste femeia.

Era tocmai hotul, care se ascunsese in podul cladirii, nestiind ca e asa de subred. Prizonier in tavan, barbatul a fost scos de acolo de politisti, fericiti ca l-au prins asa de usor. Apoi l-au intrebat unde e televizorul furat, iar aici povestea a luat o noua intorsatura bizara, pentru ca era ascuns chiar in dulapul vecinei.

"Am aflat ca din apartamentul meu se poate ajunge in al lui si invers, trecand prin pod", a explicat femeia.

Hotul descoperise asta mai demult. Asa ca a intrat fara probleme in dormitorul femeii si a ascuns televizorul in sifonierul ei. Din fericire pentru ea, politistii nu o vor cerceta pentru complicitate. Dar hotul va fi judecat pentru furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu