marime text:

In Sicilia, moda la nunti este alta: miri pozand cu arma in mana, impuscand mortal fotograful

Un fotograf de nunti din Italia si-a facut-o cu mana lui… A avut ideea prosteasca de a le propune mirilor sa-si faca fotografii cu arme, cu ocazia fericitului eveniment. Numai ca unul dintre pistoale s-a descarcat accidental, iar gloantele l-au ucis chiar pe fotograf.
In Sicilia, moda la nunti este alta: miri pozand cu arma in mana, impuscand mortal fotograful
Cu ocazia ceremoniei casatoriei, mirii se fotografiaza, de regula, zambind fericiti, imbratisandu-se, sarutandu-se, cu bratele pline de flori… Dar in Sicilia moda se pare ca este alta.
 
Chiar inainte de a intra in biserica din Altofonte, langa Palermo, unde mirii urmau sa-si uneasca destinele in fata divinitatii, fotograful Calogero Scimea, de 45 de ani, le-a propus mirilor ceva cu totul si cu totul special, care se incadra perfect in specificul zonei: fotografii cu pistoale in mana. Ideea le-a suras celor doi tineri.
 
Astfel, mireasa si mirele si-au luat fiecare cate o arma in mana si au inceput sa pozeze. Numai ca la un moment dat, una din arme s-a descarcat accidental, iar gloantele l-au ciuruit pe Calogero Scimea, care a cazut la pamant fara suflare, sub ochii ingroziti ai mirilor si ai intregului alai.
 
Colonelul Teo Luzi, de la Politia din Palermo, a spus ca, cel mai probabil, parintii mirelui vor fi facuti responsabili de acest cumplit accident, intrucat armele le apartineau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu