marime text:

Teroristul-ecologist ce a luat cu asalt sediul Discovery a fost IMPUSCAT!

Un ecologist extremist a patruns in cladire si a luat trei ostatici. Individul avea asupra lui arme de foc si era blindat cu bombe artizanale. Politistii au intervenit, insa negocierile indelungate nu au dus la nimic. Intr-un moment tensionat, ei l-au impuscat pe agresor si i-au eliberat pe captivi.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a inceput in jurul orei pranzului, cand multi dintre angajati erau inca in pauza de masa. Serviciul de paza al cladirii a dat alarma anuntand personalul postului tv sa se incuie in birouri pentru ca in sediu a patruns un individ inarmat. In scurt timp si-au facut aparitia politistii si trupele speciale, care, dupa ce au localizat suspectul au decis evacuarea televiziunii. 1.900 de oameni sunt scosi rapid din cladire. Printre ei, si zeci de copii, de la cresa pentru angajati. Totusi, trei persoane au fost luate ostatice.

Intre timp, s-a aflat identitatea agresorului: James Lee, unde individ care mai fusese arestat in fata sediului Discovery Channel in 2008, cand a cerut boicotarea postului de televiziune. Presa a descoperit pe site-ul personal al acestuia un manifest in care el cere postului Discovery sa promoveze metode de reducere a populatiei mondiale.

Timp de patru ore, politia a negociat prin telefon cu Lee, pentru eliberarea ostaticilor.

La un moment dat, politistii au impresia ca unul dintre captivi este in pericol. Au decis atunci sa deschida focul.

Inainte de a fi doborit, agresorul a fost contactat telefonic de un post de televiziune american, caruia i-a marturisit ca a planuit atacul timp de o luna. Intrebat de jurnalisti de unde a invatat sa fabrice explozibil, acesta a raspuns ca s-a inspirat dintr-o emisiune a postului Discovery.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu