marime text:

IMAGINI SOCANTE: Un politist ii baga furtunul de apa pe gat unui suspect pentru a-i smulge o marturie

Imagini socante cu un suspect torturat de-a dreptul de un politist australian au fost facute publice chiar de catre colegii agresorului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inregistrarile facute de camerele de supraveghere au fost date publicitati ieri, dupa ce un tribunal l-a condamnat la inchisoare pe ofiterul Ben Price, intre timp exclus din politie.
 
Imaginile surprind de fapt doua agresiuni asupra unor persoane suspecte. In prima parte, ofiterul Ben Price o agreseaza pe o tanara de 21 de ani, pe care o loveste si o trage de par.
 
Insa cele mai socante secvente sunt cele in care fostul politist il tortureaza pur si simplu pe Timothy Steele, de 23 de ani. Pentru a-l determina sa faca declaratii complete cu privire la o presupusa fapta, Price ii baga fortat un furtun de apa pe gura si aproape ca il ineaca.
 
Tratamentul oribil dureaza aproximativ 5 minute, iar in urma tuturor loviturilor pe care I le administeaza, Price ii rupe nasul tanarului de 23 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu