marime text:

Imagini de groaza! Patru oameni calcati de un autobuz, in timpul unui protest de strada/ VIDEO

In Venezuela, patru oameni au fost raniti, dupa ce un autobuz a trecut peste ei. O singura femeie este in stare foarte grava. Soferul va fi tras la raspundere inclusiv pentru fuga de la locul accidentului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul a pornit de la un protest al oamenilor ramasi fara case in urma inundatiilor din toamna trecuta. Revoltati ca autoritatile ii ignora, zeci de manifestanti au incercat sa blocheze traficul pe autostrada. In mod inexplicabil, soferii n-au tinut cont de ei.

Initial, o masina mica a trecut fara ezitare peste o saltea tarata de protestari. Si asta cu toate ca erau de fata atat militari, cat si echipe de televiziune. Nici nu s-au stins ecourile primei indignari, cand peste grupul de oameni s-a napustit un autobuz care a strivit patru trupuri.

Huiduielile s-au transformat in urlete generalizate.

Nimanui nu-i venea sa creada ca cineva este atat de lipsit de inima si de responsabilitate. Cu toate ca soldatii au incercat sa il opreasca pe sofer, acesta a demarat si dus a fost.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu