marime text:

I-au SMULS capul, mainile si picioarele - politist mexican, cazut pe mainile traficantilor de droguri

Un cadavru dezmembrat, al unui politist, a fost gasit la Ciudad Juarez, in nordul Mexicului, la frontiera cu Statele Unite, orasul cu cel mai ridicat nivel de violenta din tara, au anuntat duminica autoritatile mexicane.
I-au SMULS capul, mainile si picioarele - politist mexican, cazut pe mainile traficantilor de droguri
Gasita in apropierea unui centru comercial, victima avea "capul, mainile, picioare si gamble smulse", a anuntat parchetul statului Chihuahua, unde se afla Ciudad Juarez.
 
Surse din cadrul politiei au confirmat pentru presa ca victima era un politist. Uciderea acestuia ridica la 20 numarul membrilor fortelor de ordine asasinati, in acest an, la Ciudad Juarez.
 
Alaturi de cadavru a fost gasit un mesaj, al carui continut nu a fost facut public.
 
Cateva mii de politisti si militari sunt mobilizati pe strazile orasului Ciudad Juarez, in cadrul dispozitivului de 50.000 de militari care efectueaza, in aceasta regiune, operatiuni impotriva traficantilor de droguri. In pofida acestui dispozitiv impresionant, din 2006 si pana in prezent, in aceasta regiune au fost ucise 28.000 de persoane.
 
Ciudad Juarez, un oras cu 1,3 milioane de locuitori, situat, peste frontiera, in dreptul orasului american El Paso, este considerat cel mai violent oras din Mexic, din cauza numeroaselor reglari de conturi intre traficanti de droguri, care isi disputa controlul filierelor pentru trimiterea drogurilor in Statele Unite.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu