marime text:

I-au ingrozit rapitorii de catei nobili. Exemplarele cu pedigree nu mai pot circula fara paza stricta!

In ultima luna, Noak Hill din Marea Britanie pare a fi devenit Triunghiul Bermudelor pentru cainii cu pedigree. Treisprezece au disparut pana acum, iar proprietarii lor suspecteaza ca au fost furati la comanda pentru pedigree-ul lor.
I-au ingrozit rapitorii de catei nobili. Exemplarele cu pedigree nu mai pot circula fara paza stricta!
Cei 13 cautati acum cu disperare sunt si mici si ciufuliti, dar si lati in spate si fiorosi: dintre ei sase sunt cat niste jucarii - Jack Russell, inca trei cam de aceleasi dimensiuni – West White Terriers, dar doi sunt caini cu care nu prea  te joci: un Rottweiler si un ciobanesc german.
 
Avalansa de rapiri, unui proprietar i-au disparut chiar doi caini in doua raiduri succesive, i-a facut pe stapanii acestora sa se gandeasca ca rapitorii sunt profesionisti si lucreaza la comanda, vanandu-i pentru pedigree-ul lor.  
 
Greu de furat nici macar nu sunt, avand in vedere ca asezarea este destul de izolata, iar casele sunt situate la oarecare departare unele de altele.
 
La noi, daca avem canisa, vin destui oameni sa ne intrebe de cainii lor, dar in ultimele saptamani chiar a fost o nebunie. Pare ca dispare cate un caine de la cate o casa de aici aproape in fiecare zi”, spune Linda Squibb, proprietara unei canise din zona.
 
Ea se teme sa nu fi fost rapiti, asa cum crede toata lumea, doar pentru ca pedigree-ul lor sa creasca valoarea puilor la imperechere: “Ar putea fi rapiti si pentru altceva, mai sinistru, cum ar fi vivisectia”.
 
Deocamdata, spre supararea stapanilor de caini, politia si-a tinut mainile in san, nefacand nimic sa-i prinda pe rapitorii de nobili cu patru picioare. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu