marime text:

Hotii lor n-au nicio sansa! VIDEO cu urmarirea spectaculoasa a trei indivizi care au furat o masina

Asta da implicare... Zeci de politisti au plecat in misiune miercuri, cand in orasul Hialeah din Florida a fost reclamat furtul unei masini. Si nu una nou, de lux, ci una veche de aproape 20 de ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ce masina furata a fost localizata in trafic, echipajelor aflate la sol li s-a alaturat si un elicopter. Astfel, politistii americani au transformat un caz banal intr-o operatiune-spectacol.

Totusi, cei trei indivizi care au furat autoturismul Toyota Camry le-a dat batai de cap politistilor. Au "alergat" pe strazile care traverseaza zona rezidentiala a orasului cu peste 150 de kilometri la ora si au pus in pericol pietoni pentru ca nu si-au batut capul cu semafoarele.

Urmarirea a durat peste 20 de minute, timp in care masinile politiei au intrat in coliziune de cateva ori cu cea in care se aflau hotii. Intr-un final, politistii au reusit sa-i blocheze si i-au arestat pe cei trei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu