marime text:

Hot inarmat, ignorat de vanzatorul pe care a vrut sa-l jefuiasca! VEZI VIDEO!

Jaf ratat in cel mai lamentabil mod cu putinta, surprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin aflat in orasul italian Nuoro, in apropiere de Cagliari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un barbat mascat si inarmat cu un pistol da buzna in magazin si incearca sa dea lovitura ca la carte: le interzice clientilor sa iasa si ii arunca vanzatorului o plasa, cerandu-i sa puna in ea toti bani. Pana aici, nimic neobisnuit, insa reactia angajatului este incredibila: continua sa vorbeasca la telefon, arunca plasa inapoi si isi serveste clientii, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Aspirantul la statutul de bandit mai face o incercare, insa dupa cum se poate observa in imaginile filmate, nici macar cei doi copii aflati in magazin nu sunt speriati de el. Drept urmare, el paraseste magazinul cu coada intre picioare.

"Am fost uimiti dupa ce am analizat imaginile. Vanzatorul a fost uimitor de curajos, mai ales ca nu avea habar daca era amenintat cu un pistol real sau cu unul de jucarie. Daca n-ar fi ceva serios, ar fi chiar amuzant", a spus un purtator de cuvant al politiei, care a adaugat ca, foarte probabil, au de-a face cu un incepator sau chiar un debutant.

Patronul magazinului nu a facut public numele vanzatorului erou, insa l-a recompensat pe acesta cu cateva zile libere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu