marime text:

Hannibal Lecter al Frantei a primit "nota de plata": 30 de ani de detentie pentru plamanul mancat

Un tribunal din Franta l-a condamnat la 30 de ani de inchisoare pe Nicolas Cocaign, poreclit Hannibal Lecter, dupa ce, in timp ce se afla in detentie, si-a omorat un coleg de celula si i-a mancat un plaman, pe care l-a confundat cu inima.
Hannibal Lecter al Frantei a primit  nota de plata : 30 de ani de detentie pentru plamanul mancat

Procurorul a precizat ca nu a cerut detentie pe viata, deoarece acuzatul este instabil din punct de vedere mental. Nicolas Cocaign va trebui sa execute minim 20 de ani din sentinta de 30 de ani si va primi tratament psihiatric in inchisoare.

Un expert a afirmat la proces ca victima inca traia, in momentul in care Cocaign i-a despicat pieptul si i-a taiat plamanul.

Conflictul intre cei doi a fost declansat dupa ce barbatul omorat a facut greseala sa se uite urat la canibal, care initial a spus ca voia sa manance inima victimei pentru "a-i controla sufletul", iar apoi a recunoscut ca era doar curios ce gust are. El a fost nevoit sa se multumeasca doar cu un plaman, din care a mancat o parte cruda, iar restul l-a gatit pe un gratar de voiaj, cu ceapa, ulei de masline, sare si piper.

Un alt detinut care a asistat la scena macabra a fost atat de traumatizat de cele vazute, incant s-a sinucis in alta inchisoare.

Potrivit avocatilor lui Cocaign, acesta a cerut in repetate randuri ajutor psihiatric inaintea atacului, insa a fost refuzat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu