marime text:

Ghaddafi si fiii, gata sa inece Libia in sange. "De ce sa nu-l execute o garda de corp?"

Supusi presiunilor internationale si unei razmerite fara precedent, Ghaddafi si fiii lui nu par dispusi sa cedeze puterea. Ba mai mult, sunt gata sa inece tara intr-o baie de sange.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asa ca diplomatii occidentali au ajuns sa discute deschis despre solutii extreme: de pilda, ca una dintre garzile de corp sa-l execute pe presedinte.

Oamenii colonelului Ghaddafi au pierdut controlul in jumatate de tara si, mult mai important, in porturile care pompeaza petrol, pentru bani. Dincolo de euforia victoriei, rebelii stiu insa ca totul s-a platit cu sange.

Odata ce a devenit clar ca Moammar Ghaddafi isi bombardeaza propriul popor, in cancelariile occidentale se analizeaza tot  mai serios  o eventuala interventie militara in LIbia. Principalul obstacol il reprezinta lipsa informatiilor despre situatia reala de pe teren. Pentru CIA, obiectivele prioritare sunt sa-i identifice pe liderii rebelilor si sa estimeze capacitatea acestora de a rasturna regimul.

Batalia pentru controlul Libiei a antrenat o criza umanitara majora la frontierele cu tarile invecinate. La granita cu Tunisia situatia se inrautateste cu fiecare ora care trece. Tocmai dificultatea operatiunii de evacuare a cetatenilor striani a dat idei celor de la Ministerul Roman de Externe.

Intre timp, inamicul public numarul unu ramane de neclintit.

Constient ca n-are niciun sprijin din afara, nici macar din partea Ligii Arabe, Ghaddafi avertizeaza ca dupa el, sau mai bine zis fara el, vine potopul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu