marime text:

GENIAL - mort de beat, oprit de politie pentru ca era la volanul unei masinute Barbie!

Un barbat din Anglia a reusit sa intreaca orice culme a ridicolului dupa ce a fost arestat pentru ca a condus sub influenta o masinuta de jucarie.
GENIAL - mort de beat, oprit de politie pentru ca era la volanul unei masinute Barbie!

Nu prinde viteza nici cat un scuter, dar a fost recunoscuta de politisti drept un vehicul - e vorba de o masinuta de jucarie din seria papusilor Barbie. In varsta de 40 de ani, Paul Hutton a ramas fara permis timp de 3 ani (!!!) pentru ca s-a urcat baut la volanul de plastic al masinutei.

Barbatul a baut cateva beri in timp ce a lucrat la masinuta pe care o modificase pentru un proiect scolar al fiului sau. Cand a terminat-o, a vrut sa-i arate unui vecin cat de bine merge si s-a plimbat un pic pe straduta din cartierul sau. Ghinionul sau? O masina de politie trecea exact in acel moment prin zona, iar un barbat in toate firea intr-o masinuta roz nu e chiar genul de lucru pe care il vezi in fiecare zi.

"Pana si politistii s-au certat intre ei daca am incalcat sau nu legea" a povestit Hutton, care considera ca e ridicol sa fie amendat atat de drastic pentru ceea ce el considera "o prostie".

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu