marime text:

Talhari inarmati pana-n dinti, speriati de un paznic! Jaf de tot rasul la un magazin de marijuana

Un jaf de tot rasul a fost inregistrat de camerele de supraveghere intr-un magazin din California, unde se vinde marijuana in scopuri terapeutice. Doi hoti au dat navala, cu gandul sa fure bani si droguri, dar paznicul i-a speriat pe amandoi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-au batut, iar talharii au uitat de ce-au venit si au fugit cat i-au tinut picioarele. Dar politistii tot i-au gasit ca sa-i traga la raspundere.

Cei doi indivizi au intrat in magazin, au scos un pistol si l-au amenintat pe paznic. I-au cerut incasarile si marfa din stoc.

Omul nu s-a pierdut cu firea si a incercat sa riposteze. Dar a fost dezarmat de unul dintre agresori, care a vrut sa-i foloseasca si arma, dar nu s-a priceput.

Cand au vazut ca se alege praful de jaful planuit, hotii au incercat sa fuga. Dar au avut din nou ghinion, pentru ca usa metalica s-a inchis automat.

Au tras cateva focuri de arma in ea si l-au fortat pe paznic sa o deschida.

Nu s-au ales cu nimic din aceasta aventura. Mai rau, fugarii n-au ajuns nici prea departe. Politia i-a prins si le-a gasit si armele aruncate in tufisuri. Acum vor da socoteala in fata instantei pentru tentativa de jaf armat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu