marime text:

Fratele presedintelui Daghestanului, una dintre victimele accidentului aviatic de la Moscova

Fratele presedintelui Daghestanului se numara printre victimele accidentului aviatic de la Moscova. Un Tupolev 154 a aterizat sambata de urgenta, dupa ce toate cele trei motoare au cedat unul cate unul. Aparatul s-a rupt in bucati si doar printr-un miracol si-au pierdut viata doar trei persoane, iar alte 30 nu au nici macar o zgarietura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii considera ca cel mai probabil o eroare umana a fost cauza accidentului.

Zeci de pasageri raniti au fost dusi cu ambulantele la diferite spitale din Moscova. Supravietuitorii spun ca au simtit un soc violent la contactul cu solul. Unii au vazut cum fuselajul avionului se rupe chiar in fata lor.

"Erau oameni cu picioarele rupte si era sange peste tot. Mirosea puternic a kerosen", povesteste un martor care n-a vrut sa apara in fata camerelor de luat vederi.

Doi pasageri au murit pe loc. Un al treilea - care era chiar fratele presedintelui Daghestanului - s-a stins din viata la spital, din cauza ranilor. Se afla la clasa business, in apropierea cabinei pilotilor.

Aeroflot, principala companie de transport aerian ruseasca a retras din serviciu avioanele Tupolev 154 dupa mai multe incidente. In schimb, sunt folosite in continuare, pe scara larga, in restul Federatiei. Tot intr-un astfel de aparat s-a stins si presedintele polonez Lech Kaczinski.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu