marime text:

Fotbalistul britanic Titus Bramble, arestat pentru viol!

Aparatorul Titus Bramble a fost arestat, miercuri dimineata, de detectivii englezi care l-au interogat cu privire la o acuzatie de viol venita din partea unei tinere, anunta publicatia britanica TheIndependent.com in editia electronica.
Fotbalistul britanic Titus Bramble, arestat pentru viol!
Unul dintre aparatorii echipei engleze de fotbal Sunderland, Titus Bramble, a fost arestat miercuri de autoritati, fiind suspectat de viol, noteaza sursa citata.
 
Jucatorul de 29 de ani a fost ridicat de autoritati dupa ce o tanara l-a acuzat de viol.
 
Tanara a formulat plangerea impotriva sportivului, miercuri dimineata, mai noteaza publicatia citata.
 
Bramble, fost jucator al echipei britanice England Under-21, a fost interogat de catre detectivii de investigatii criminale in legatura cu presupusa agresiune asupra tinerei, la hotelul central al orasului Newcastle.
 
Un purtator de cuvant al politiei din Northumbria a declarat, potrivit sursei citate, ca "politia a primit o sesizare despre violarea unei tinere fete la hotelul central al orasului Newcastle in dimineata acestei zile". Potrivit spuselor oficialului politiei, doi barbati au fost deja arestati in legatura cu aceasta acuzatie, unul de 29 de ani si altul de 30.
 
Fostul jucator al formatiilor Ipswich si Newcastle a fost preluat de managerul echipei Sunderland, Steve Bruce, de la Wigan pentru un salariu despre care se banuieste ca ar fi de aproape un milion de lire sterline, in vara acestui an.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu