marime text:

Filmarea cu Nicolas Sarkozy care ar putea trimite la inchisoare un jurnalist. VEZI VIDEO

Un jurnalist francez risca sa stea 5 ani in spatele gratiilor, dupa ce a dat publicitatii o filmare in care apare presedintele Nicolas Sarkozy. Augustin Scalbert, care lucreaza in prezent pentru un site de stiri, a fost pus sub acuzare pentru primire de bunuri furate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imaginile in cauza, care nu au fost difuzate in direct la televizor, il arata pe Nicolas Sarkozy criticand un tehnician, pe care il acuza ca n-are maniere si ironizand un alt jurnalist. Inregistrarea a fost facuta in iunie 2008, cand presedintele francez a fost invitat in jurnalul de stiri al France 3.

Inainte sa intre in direct, Sarkozy saluta un tehnician care aranjeaza un microfon, dar cum omul nu-i raspunde, seful statului izbucneste: "Cand esti oastepete, ai dreptul ca oamenii sa te salute. Parca am fi la o adunare pe strada. E incredibil! Asta o sa se schimbe".

Presedintele Frantei merge mai departe cu atitudinea aroganta si il intreaba pe unul dintre jurnalistii France 3 de ce n-a mai aparut pe post in ultimele luni, sugerand ca acesta a fost pus "la pastrare".

Un judecator a precizat ca Augustin Scalbert risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 5 ani si o amenda de 375.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu