marime text:

Fierbe Africa de Sud - Politia a intervenit pentru a opri un razboi rasial izbucnit in fata unui tribunal

Tara care va gazdui Cupa Mondiala la vara e in prag de razboi civil. Asasinarea lui Terre'Blanche a dus la manifestari violente in fata tribunalului unde sunt judecati cei doi inculpati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sud-Africanii s-au impartit in doua tabere, dupa culoarea pielii. Fiecare tabara a venit cu propriile scandari, propriile cantece si cu propriul imn. Politia s-a instalat rapid intre cele doua parti astfel ca manifestarile s-au limitat la violenta  verbala, imbranceli si la cateva pahare aruncate dintr-o parte in alta.

Cei doi asasini ai extremistului de dreapta au fost primiti ca eroi la iesirea din tribunal. Chris Mahlangu (27 de ani) si colegul sau de doar 15 ani sunt acuzati de omucidere, intrare prin efractie, jaf cu circumstante agravante, dar si de "crimen injuria" - o lege locala ce vizeaza atentatele la integritatea umana. Mai pe scurt, dupa ce l-au ucis pe Terre'Blanche, cei doi l-au dezbracat si l-au lasat in fundul gol.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu