marime text:

Femeia Voodoo - a dat vina pe vraji pentru evaziuni de 1 milion de lire!

O femeie engleza de origine nigeriana a adus degete umane drept proba intr-un proces in care este acuzata de evaziune fiscala in valoare totala de 925,000 de lire sterline. "E un blestem aruncat asupra familiei mele" a fost motivul prin care femeia de 46 si-a justificat faptele.
Femeia Voodoo - a dat vina pe vraji pentru evaziuni de 1 milion de lire!

Remi Fakorede locuieste in Londra si a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala. Femeia sustine ca a fost impinsa in ilegalitate de un blestem, acelasi blestem care a lasat-o fara degete pe fetita sa de trei ani.

O a doua fiica a femeii a fost si ea arestata pentru ca a incercat sa "spele" 70,000 de lire din suma totala. Tanara Denise a scapat de 5 ori mai bine ca mama ei si va sta doar 12 luni in inchisoare.

Judecatoarea care a anchetat cazul a catalogat gestul drept unul "oribil", o incercare "cinica" de a influenta sentinta. Autoritatile incearca sa descopere cui apartin degetele aduse de Fakorede in sala de judecata, explicatia fiind ca acestea chiar apartin fetitei de 3 ani. Copilul sufera de afectiuni la rinichi ce i-au provocat gangrene iar acestea au dus la pierderea degetelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu