marime text:

Exces de zel! Un politist a tras in masina in care se afla o gravida si copilul de un an/ VEZI VIDEO

Un politist din Missouri si-a dat demisia, dupa ce chiar o inregistrare facuta de camera de pe masina de serviciu le-a dat sefilor dovada ca a facut exces de zel, tragand trei focuri de arma intr-o masina in care se afla o gravida si copilul ei de un an.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca politistul nu a stiut de cine este ocupata masina, insa a tras dupa ce a auzit prin statie ca lovise un autoturism al politiei.

Femeia, Latyra Roberts, era urmarita pentru ca depasise viteza legala si timp de jumatate de ora a incercat sa scape de politie, timp in care a fost pe punctul de a izbi un autobuz scolar si sa calce mai multi pietoni.

La un moment dat, un politist i-a arunat in fata masinii un dispozitiv care i-a spart cauciucurile, insa a mai putut sa parcurga cateva strazi. In acel moment a trecut pe langa politistul ce fusese atentionat prin statie si care a tras trei focuri in cauciucurile masinii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu