marime text:

El este barbatul care a fost liber doar 121 de zile, in ultimii 36 de ani!

A luat oameni nevinovati ostatici de mai multe ori, a atacat gardienii din toate puscariile in care a fost si e considerat cel mai violent detinut din Marea Britanie. Ajuns la 58 de ani, Charles Bronson acuza sistemul penitenciar pentru ceea ce a devenit.
El este barbatul care a fost liber doar 121 de zile, in ultimii 36 de ani!

"E vina sistemului malefic si corupt, care m-a dezumanizat", se plange barbatul. El ii acuza pe gardieni ca au pus cainii pe el, i-au pulverizat spray cu piper in ochi si ca i-au interzis sa mai picteze. Toate acestea, sustine britanicul, fara motiv.

"Nu pot decat sa sper ca intr-o zi, ma vor omori in bataie, ca sa rezolve problema", se lamenteaza detinutul.

Afirmatiile au fost facute intr-o scrisoare trimisa presei britanice, care a scris despre el ca s-a uns cu unt pe tot corpul, inainte sa atace 12 gardieni.

Bronson a fost condamnat la inchisoare pe viata in 1999, dupa ce a tinut ostatic un profesor, timp de 44 de ore. Singura greseala a omului a fost ca i-a criticat niste schite.

Fost luptator, Charles Bronson a fost incarcerat pentru prima oara la 22 de ani. De atunci si pana acum, a fost un om liber doar 121 de zile. In 1994, el a luat ostatic un bibliotecar si le-a cerut negociatorilor o papusa gonflabila, un elicopter si o ceasca de ceai.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu