marime text:

Ei sunt romanii, tata si fiu, care au obligat mai multe tinere sa se prostitueze in Anglia!

Politistii englezi si-au unit fortele cu cei romani, intr-un caz scandalos: doi conationali de-ai nostri, tata si fiu, au transformat in marfuri mai multe tinere si le-au vandut in Anglia, pe post de prostituate. Afacerea lor de familie i-a imbogatit intr-un an. Miercuri, instanta britanica i-a declarat vinovati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa tot calvarul indurat, parintii par sa nu-si mai revina. Isi stiau copilele in siguranta, la munca, in promitatoarea Mare Britanie.

Oamenii au aflat adevarul cand politistii britanici le-au arestat fetele pentru prostitutie. Atunci, ele au povestit anchetatorilor cum doi barbati le-au transformat in marfuri.

In jur de 14.000 de lire sterline era castigul lunar indivizilor. Cei doi suspecti au fost imediat trimisi dupa gratii. Dar tot au continuat sa racoleze romance pentru reteaua din Anglia.

In incercarea de a scapa din temnita, unul dintre suspecti a urzit planuri, la telefon.  N-a avut succes. 75 de oameni din toata Europa au depus marturie impotriva celor doi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu