marime text:

Ea este una din teroristele-kamikaze care au semanat moarte la Moscova! Avea doar 17 ani

Avea inca o fizionomie de copila, dar asta n-a impiedicat-o sa comita un act monstruos. Una dintre teroristele care au spulberat luni dimineata, la Moscova, 40 de vieti era o adolescenta de 17 ani, indoctrinata. Potrivit presei ruse, fata a omorit atatia oameni nevinovati convinsa ca razbuna astfel moartea barbatului ei, un rebel din Daghestan, ucis recent de fortele rusesti.
Ea este una din teroristele-kamikaze care au semanat moarte la Moscova! Avea doar 17 ani

Anchetatorii rusi le-au identificat  pe cele doua  teroriste care s-au aruncat in aer luni dimineata, in doua garnituri de metrou din Moscova. Una dintre ele este o adolescenta de 17 ani,  iar celalata era cu 3 ani mai mare.

Potrivit cotidianului moscovit Kommersant, Djennet era vaduva combatantului Umalat Magomedov, ucis intr-o operatiune a fortelor ruse, la sfarsitul anului trecut. Ziarul moscovit a publicat o fotografie in care tanara apare imbracata complet in negru si purtand voalul islamic. Tine un pistol in mana dreapta si este inlantuita de barbatul ei, la randul lui inarmat.

Fata l-ar fi cunoscut pe islamist pe cand avea 16 ani. Mai intai pe internet, apoi s-au si intalnit. Se pare ca barbatul a dus-o la el acasa mai mult cu forta si nu este deocamdata clar daca cei doi s-ar fi casatorit legal.

Magomedov era considerat "Emirul Daghestanului" si un apropiat al liderului Doku Umarov, autointitulat Emir al Caucazului. Acesta din urma a revendicat dublul atentat de luni.  

Potrivit anchetatorilor citati de Kommersant, dupa eliminarea lui Magomedov, tanara Djennet ar fi cazut sub influenta ideologilor wahabiti. Acestia au convins-o sa se sacrifice pentru a razbuna moartea barbatului ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu