marime text:

EA este profesoara de sport care a facut sex cu jumatate din echipa de fotbal a scolii

Cinci elevi de 16 ani care fac parte din echipa de fotbal de la un liceu din Mason, Ohio, au fost antrenati de profesoara lor... in pat. Stacy Schuler s-a ocupat foarte constiincios de conditia lor fizica; a avut in total 16 "antrenamente" cu cei cinci, in decurs de 3 luni.
EA este profesoara de sport care a facut sex cu jumatate din echipa de fotbal a scolii

Stacy Schuler, profesoara de gimnastica, era preparatorul fizic al echipei de fotbal. In numai 3 luni, ea a sucit mintile a cinci baieti din echipa de fotbal.

I-a oprit in vestiare dupa antrenamente si a facut sex cu ei. Profesoara era ocupata aproape zilnic cu "lectiile" date in particular.

Povestea a iesit la suprafata cand unul din elevi s-a intors la sala de sport dupa antrenament si a surprins-o pe profesoara cu unul din colegi. Nu a durat mult si intamplarea a ajuns la urechile directorului scolii.

Stacy Schuler, de 32 de ani, a fost arestata si poate fi cercetata in stare de libertate doar daca va plati cautiunea de 50.000 de dolari. In timpul anchetei s-a stabilit ca in timpul intalnirilor amoroase profesoara isi trata iubitii si cu lichior.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu