marime text:

EA este profesoara care s-a IUBIT timp de 3 ani cu un elev de la scoala unde sotul ei este director/ VIDEO

JoAnn Stephens, o profesoara de 43 de ani, din Texas, a facut o pasiune nebuna pentru un elev de 15 ani, imediat dupa ce a fost angajata ca suplinitor la liceul la care sotul ei este director.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Elevul a fost fascinat de ea si nu a durat mult pana cand au ajuns in pat. Relatia lor nu a fost doar o simpla aventura; a durat trei ani, pana cand au fost descoperiti, chiar inainte ca elevul sa absolveasca liceul.

Cei doi au fost descoperiti facand sex in masina, iar profesoara a fost reclamata la politie. Abia pe parcursul anchetei s-au descoperit amanuntele picante ale acestei povesti.

Profesoara si elevul faceau sex pe unde nimereau... in masina, in parcuri si uneori in casele lor. JoAnn Stephens i-a facut cadou amantului ei minor un telefon mobil prin care isi stabileau intalnirile si schimbau mesaje de amor. In cei trei ani i-a facut numeroase cadouri si i-a dat chiar si bani.

Profesoara a fost exclusa din invatamant, sotul ei este pe cale sa o paraseasca, iar sentinta care se va da in procesul ei o va trimite dupa gratii cel putin doi ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu