marime text:

Ea este cea mai dezgustatoare persoana din Anglia! Vezi de ce in VIDEO

O femeie din Anglia, acuzata de gesturi obscene si acte sexuale in locuri publice, este judecata dupa ce a fugit din instanta in timp ce magistratul pregatea sentinta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit sursei citate, femeia, denumita de catre veteranii de razboi "cea mai dezgustatoare persoana a Angliei", dupa ce aceasta si-a facut nevoile pe un monument comemorativ, va fi prezentata miercuri magistratilor, dupa ce a aceasta s-a sustras audierilor in urma cu o saptamana.
 
Wendy Lewis, in varsta de 32 de ani, a primit un supraveghetor, vinerea trecuta, cand a fost adusa la instanta pentru audieri, aceasta injurandu-i pe veteranii prezenti la proces. La douazeci de minute dupa ce a fost stabilita masura supravegherii acesteia, femeia a fugit din cladire, iar pe numele ei a fost emis un mandat de arestare.
 
Un oficial al politiei a aratat ca Wendy Lewis, din Blackpool, a fost retinuta marti seara si va fi adusa miercuri in fata instantei pentru a primi condamnarea.
 
Lewis a fost surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce isi facea nevoile pe un monument comemorativ al eroilor de razboi, chiar inainte de a intretine un act sexual cu un barbat.
 
La o audiere anterioara, femeia a fost gasita vinovata de comportament indecent si trebuia condamnata saptamana trecuta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu