marime text:

Ea e profesoara care a facut SEX CU UN BAIAT DE 14 ANI, iar acum e gravida cu gemeni!

Un nou inceput pentru o fosta profesoara din Statele Unite, acuzata in 2004 ca facut sex cu unul dintre elevii ei, in varsta de 14 ani. Debra Lafave (30 de ani) va aduce pe lume doi baieti gemeni, locuieste in prezent impreuna cu logodnicul ei si incearca sa-si puna ordine in viata.
Ea e profesoara care a facut SEX CU UN BAIAT DE 14 ANI, iar acum e gravida cu gemeni!

Justitia i-a interzis insa sa se apropie de copii, dupa ce s-a aflat de aventura cu elevul de la scoala din Florida la care preda. Tanara a pledat vinovat la acuzatia de sex cu un minor, recunoscand ca a intretinut relatii intime normale si orale, de patru ori - o data in incinta scolii.

Debra n-a fost insa condamnata la inchisoare, pentru ca mama elevului de 14 ani - cea care a reclamat-o la politie - nu a vrut ca fiul ei sa fie traumatizat de proces. Drept urmare, a scapat cu o perioada de verificare de 7 ani si cu trei ani de arest la domiciliu.

Atragatoarea blonda a aparut la televiziunea nationala, explicandu-si faptele - ea a dat vina pe tulburarea bipolara de care sufera, hipersexualitate si spunand ca a facut niste alegeri gresite, in niste momente dificile.

La momentul izbucnirii scandalului sexual, Debra era casatorita, insa sotul ei a divortat dupa ce a aflat ca a fost inselat cu un baiat de 14 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu