marime text:

EA e femeia-gardian care a facut SEX cu un detinut!

O femeie ce lucra ca gardian la o inchisoare din Anglia a fost nevoita sa isi dea demisia dupa ce s-a aflat ca a avut o relatie intima cu un prizonier condamnat pentru jaf armat.
EA e femeia-gardian care a facut SEX cu un detinut!

Casatorita si mama a doi copii, Giselle Woodford a facut sex cu Jonathan Forrest chiar intr-o camera de interogare din inchisoare! Legatura celor doi a continuat si dupa ce barbatul de 21 de ani a fost eliberat din inchisoare, doar ca atunci intalnirile s-au mutat intr-o camera de hotel.

O sursa din inchisoare a povestit ca blonda de 28 de ani s-a indragostit de Forrest dupa ce a fost desemnata sa se ocupe de cazul acestuia. "Toata lumea stia de relatia lor" a mai spus pentru The Sun respectiva sursa.

Membru al unei bande criminale, Forrest a fost condamnat la 4 ani de inchisoare pentru ca a jefuit un vanzator. Pe profilul sau de pe un site de socializare, Forrest si-a urcat o poza in care tine mai multe cutite, iar in dreptul profesiei sale este trecut - "golan".

Ingrijorata sa nu fie data afara, Giselle a preferat sa-si dea ea demisia, sperand ca sotul ei nu va afla de intreaga poveste. A fost insa desconspirata in momentul in care povestea a ajuns pe prima pagina a tabloidelor londoneze.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu