marime text:

EA e bunica de 92 de ani care si-a atacat cu arma amantul de 53 de ani, pentru ca i-a refuzat un sarut

A ajuns la o varsta la care alte femei isi plimba stranepotii, insa Helen B. Staudinger este mai vie ca niciodata si, in plus, este si indragostita lulea de un barbat mult mai tanar, care-i pune inima pe jar.
EA e bunica de 92 de ani care si-a atacat cu arma amantul de 53 de ani, pentru ca i-a refuzat un sarut

Batrana de 92 de ani, din Wisconsin, a inceput in urma cu cateva luni o relatie cu Dwight Bettner, de 53 de ani, recent mutat in cartierul ei. Femeii i s-au aprins imediat calcaiele dupa barbat si a inceput sa-i faca curte.

Cum altfel nu putea sa-l cucereasca, Helen ii gatea si il invita zilnic la masa. Ea a spus ca la un moment dat barbatul a inceput sa-i raspunda la avansuri pentru ca de fiecare data dupa ce mancau, barbatul o saruta pe gat si chiar pe gura.

Femeia credea ca are o relatie cu Dwight Bettner, insa barbatul era de alta parere... El isi vedea linistit de viata lui si se intalnea cu femei de varsta lui sau chiar mai tinere.

Helen a luat foc cand a aflat ca "iubitul" o inseala. Intr-una din zile a navalit in casa lui, cand acesta avea o musafira, si a incercat sa o stranga de gat pe aceasta.

Dar cand a vazut ca tot mai multe femei ii calcau pragul, Helen si-a iesit din minti... Luni, a luat pistolul, s-a dus in casa barbatului si a tras patru focuri de arma in interior, insa fara a-i pune acestuia viata in pericol. Inainte de asta i-a cerut s-o sarute, dar a fost refuzata categoric de catre barbat. Apoi i-a spus ca-i un mincinos si i-a cerut bani pentru toate mesele pe care i le-a servit.

Vecini, martori la incident, au chemat politia, iar batrana a fost arestata pentru atac si folosirea unei arme de foc. A fost eliberata pe cautiune, dar este posibil sa ajunga din nou dupa gratii in urma procesului care urmeaza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu