marime text:

Dupa fapta si rasplata! Judecator lovit de un sofer beat, pe care il iertase de inchisoare!

Un judecator din Statele Unite, retras din activitate, a fost grav ranit intr-un accident provocat de un sofer beat, pe care anterior a avut ocazia sa-l trimita dupa gratii, tot pentru conducere sub influenta alcoolului.
Dupa fapta si rasplata! Judecator lovit de un sofer beat, pe care il iertase de inchisoare!

In luna august a anului trecut, masina fostului judecator Edwin Collier, in varsta de 86 de ani, a fost izbita de autoturismul condus de Rene Fernandez. In urma cu 12 ani, acelasi Fernandez a comparut in fata judecatorului, dupa ce a fost arestat de doua ori, intr-un interval de trei luni, pentru ca a baut peste masura, inainte sa se urce la volan. Atunci, judecatorul Collier avea optiunea sa-l trimita dupa gratii pentru doua luni, insa a decis sa-i mai acorde o sansa, asa ca l-a condamnat cu suspendare.

Octogenarul a suferit rani multiple, fiind nevoit sa se mute intr-un azil, iar in prezent se deplaseaza cu ajutorul unui baston. In urma accidentului, el s-a ales cu un picior rupt, fractura de sold si mai multe coaste rupte. Si sotia sa, Ellen, in varsta de 82 de ani, aflata in masina, a fost de grav ranita.

Pe numele lui Fernandez au fost formulate opt capete de acuzare, iar daca judecatorul care va da sentinta in acest caz nu va mai fi la fel de indulgent, soferul prieten cu alcoolul risca pana la 5 ani de inchisoare. Cu executare, de data aceasta!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu