marime text:

DRAMATIC - i-a murit mama cu cateva ore inainte sa o intalneasca! O cautase timp de 41 de ani!

Poveste impresionanta pentru un barbat din Anglia, abandonat de mama atunci cand era copil. A cautat-o o viata intreaga, dar n-a mai ajuns sa o gaseasca in viata.
DRAMATIC - i-a murit mama cu cateva ore inainte sa o intalneasca! O cautase timp de 41 de ani!

Michael Sheard si-a cautat o viata intreaga mama, dupa ce aceasta l-a abandonat la un camin de copii atunci cand era mic. Dupa 41 de ani agonizanti, Michael si-a gasit incet incet toate rudele, dar niciuna nu mai stia exact unde se mai afla mama sa.

Cu ajutorul unei prietene, Michael a reusit sa gaseasca azilul de batrani unde locuia mama sa. A sunat imediat si a aflat ca mama sa este internata cu o pneumonie pe care doctorii au descris-o ca fiind "usoara, fara ca situatia sa fie grava". Pentru a o feri de un soc puternic in perioada in care oricum inima de 83 de ani era slabita, Michael a decis sa mai astepte pana cand batrana si-ar fi revenit.

In doar 7 ore a primit un nou telefon. Mama sa murise. Plecat in graba pana la azil, Michael a gasit in urma doar o scrisoare in care mama lui spunea cat de mult regreta ca si-a abandonat cei doi copii si cat de mult isi doreste sa ii mai vada o data. A fost doar la cateva ore ca visul sa i se indeplineasca pe patul de moarte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu