marime text:

Doua romance au participat, ca dame de companie, la o petrecere data de Berlusconi!

In scandalul de prostitutie, din jurul lui Silvio Berlusconi ,revine numele unei romance. Procurorii i-au interpretat convorbirile telefonice, si cred ca tanara, s-ar numara printre asa-zisele protejate, ale premierului. Este vorba despre fetele, care in schimbul favorilor intime, ar fi primit bani, sau ar fi fost lasate, sa stea in apartamente, fara sa achite chirie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din interceptarile telefonice - scrie Corriere della Sera - rezulta ca Ioana Visan, orginara din Arges, impreuna cu o alta romanca, ar fi participat - ca dame de companie - la o petrecere data de premierul italian, in seara zilei de 25 august, anul trecut.

Mai mult, conform stenogramelor procurorilor, domnisoara Ioana era o prezenta obisnuita la resedinta lui Berlusconi din Arcore, la 20 de kilometri de Milano. Datele la care si-a folosit telefonul mobil, cand se afla in acea zona, aproape ca umplu calendarul.

Vestea a ajuns pana in satul unde s-a nascut Ioana Visan.

Ruby, dansatoarea de origine marocana, ramane, insa, vedeta scandalului de prostitutie. Acum are 18 ani, dar era minora anul trecut, cand - spun procurorii - i-ar fi oferit favoruri intime sefului guvernului.

Ruby: "M-a sunat ieri spunand 'Ruby, te voi plati... Te voi acoperi cu aur, dar ce este important este sa negi totul, sa nu spui nimic...'"

Intre timp, Berlusconi isi arata cu fiecare prilej indignarea si nu se sfieste sa-i ameninte pe procurori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu